Monoproteinová omáčka pro psy s bílými (sladkovodními) rybami je jednou z oblíbených dietních omáček. Nejenže skvěle chutná, ale díky nízkému obsahu bílkovin a tuku může být také součástí stravy, například při průjmových onemocněních, která způsobují "zvláštnosti", jako je rýže. Může se podávat jako doplněk stravy, příloha i jako součást psí stravy nebo v případě nechutenství. Psům to voní. Omáčka z bílých rybích psů je jednou z oblíbených dietních omáček. Nejen, že skvěle chutná, psům skvěle voní a díky nízkému obsahu bílkovin a tuku, například při průjmových onemocněních, může být součástí stravy i "baculatá" rýže. Vyrábíme omáčky z nejkvalitnějšího masa, ovoce, zeleniny, silného vývaru a speciální směsi bylinek. Jogurtové omáčky jsou také skvělým doplňkem jídla, přílohou a součástí stravy pro psy s játry, ledvinami a různými alergiemi. Pro obézní psy může být velkou součástí stravy v kombinaci s granulemi BARF Plus. Například u psů trpících po operaci chutí k jídlu se jogínské omáčky používají k "doplnění" krmné dávky. S voňavým a předvařeným masem, zeleninou a vývarem si váš pes zamiluje jogurtovou omáčku. Jogurtové omáčky jsou vyvinuty jako bezlepkové, monoproteinové (z jednoho druhu masa), s nízkým obsahem živočišných bílkovin i tuku (aby splňovaly požadavky i jako dietní potravina) a především chutné, voňavé a skvěle stravitelné bez jakékoli chemie. Uchovávání: Nevystavujte slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 48 hodin. Omáčky pro psy neobsahují žádné konzervační látky! Nezapomeňte, že váš pes by měl mít vždy k dispozici dostatek čerstvé vody. Složení: Bílé ryby, kořenová zelenina, voda, vývar z masa a kostí. Analytické složky na 100 g: hrubý protein (dusíkaté látky) 2,94%, hrubý tuk: 0,27%, hrubá vláknina: 0,14% Energetické využití na 100 g: 61 kcal Doporučená krmná dávka: Psí omáčky podávejte podle potřeby, ale jen proto, aby bylo krmivo specifičtější a atraktivnější. Omáčky nemají nahradit běžné krmné dávky kompletního a vyváženého krmiva.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.