Sam's Field True Chicken Meat & Carrot. Superprémiová masová rezervace pro psy s vysokým obsahem 66% pravého kuřecího masa a kuřecích jater, s mrkví. S opravdovými kousky kuřecího srdce. Kvalitní jídlo, žádné cereálie, opravdové maso. Neobsahující obiloviny, sóju, konzervanty ani barviva. Složení: 51% kuřecí, 15% kuřecí játra, 4% mrkev, 2% hrachová mouka, 1% lignocelulóza, 0,5% lososový olej, 26,5% vývar. Analytické složky: vlhkost 78%, hrubý protein 9%, obsah tuku 6%, hrubý popel 3%, hrubá vláknina 0,6%, vápník 0,1%, fosfor 0,3%, sodík 0,25%. Nutriční doplňkové látky v 1 kg: vitamin D3 (3a671) 200 IU, vitamin E (3a700) 100 mg, zinek (3b606) 15 mg, mangan (3b504) 3 mg, jod (3b201) 0,75 mg, měď (3b406) 4 mg, železo (3b106) 10 mg. Technologické doplňkové látky v 1 kg: Carubin (E410) 5 000 mg. CHICKING MEAT – vynikající zdroj vysoce stravitelných bílkovin, které podporují rozvoj svaloviny. Jako zdroj kyseliny linolové podporuje zdraví kůže a srsti. Má nízký obsah tuku a příznivý obsah minerálů, zejména železa, zinku, fosforu, sodíku, draslíku a vitaminů skupiny B. MRKEV – přírodní zdroj vitaminů, minerálů, vlákniny, antioxidantů a fytonutrientů. Pomáhá zlepšovat imunitní systém. Metabolizovatelná energie: 1,030 kcal/kg. Pokyny pro krmení: podávejte při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v lednici. Dávkování se může lišit podle plemene psa, sezónních faktorů a musí být rozděleno do dvou denních jídel. Musí se podávat čerstvá voda. Ne pro lidskou spotřebu. Datum minimální trvanlivosti, registrační číslo výrobce a šarže uvedená na spodní straně konzervy. Vyrobeno v České republice. CHICKING MEAT – vynikající zdroj vysoce stravitelných bílkovin, které podporují rozvoj svaloviny. Jako zdroj kyseliny linolové podporuje zdraví kůže a srsti. Má nízký obsah tuku a příznivý obsah minerálů, zejména železa, zinku, fosforu, sodíku, draslíku a vitaminů skupiny B. MRKEV – přírodní zdroj vitaminů, minerálů, vlákniny, antioxidantů a fytonutrientů. Pomáhá zlepšovat imunitní systém.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.