Kompletní krmivo doplněné funkčními složkami, které prospívají celkovému blahobytu zvířat. Hořkooranžový extrakt (Citrus aurantium) je přírodní produkt, který pomáhá udržovat ideální hmotnost a zachovat svalovou hmotu. Slávky slávkovité (Perna canaliculus) z Nového Zélandu poskytují živiny, které prospívají zdraví kloubů, což je zranitelnost zejména u miniaturních plemen. Granulovaná struktura a speciální jablečný extrakt AppleZin™ pomáhají dobré ústní hygieně, zatímco heřmánek a prebiotika podporují správnou funkci trávicího systému. Sušený extrakt z ženšenu je funkční složka bohatá na revitalizační a regenerační výživové vlastnosti. Složení:Kukuřice, dehydratované kuřecí a krůtí maso, rýže 12%, čerstvé kuřecí a krůtí maso 10%, sádlo, dehydratované hovězí maso 4,2%,vepřové škvarky, hydrolyzovaný kuřecí protein, řepné řízky, lněná semínka, dehydratovaná rybí moučka, hráškové vlákno, chlorid sodný, pivovarské kvasnice, uhličitan vápenatý, mušle novozélandská, zelená ústřice (Perna canaliculus) 0,01%, spirulin jablečný spirulit 0. Nutriční doplňkové látky :Nutriční doplňkové látky: Vitamin A 26 000 IU, Vitamin D3 1300 IU, Vitamin E 355 mg, síran měďnatý pentahydrát 50 mg (měď), uhličitan železitý 350 mg (železo), jodičnan vápenatý bezvodý 25 mg (jod), selen sodný 20 mg (selen), oxid zinečnatý 160 mg (zinek), oxid manganičitý 57 mg (mangan), Chlorchlorid 1200 mg, L-karnitin 50 mg, senzorický extrakt 500 mg dusičnanu hořečnatého. Celé ovoce (Citrus aurantium) 2,5 mg, sušený výtažek z ženšenu (Panax ginseng) 100 mg/kg. Analytické složky :Vlhkost 8%, hrubý protein (dusíkaté látky) 27%, hrubé oleje a tuky 15,5%, hrubá vláknina 2,3% hrubý popel 5,9% vápník 1,10%, fosfor 0,9%. NÁVOD K POUŽITÍ Aplikujte podle návodu nebo lehce zvlhčete teplou vodou. Dodržujte denní dávky uvedené v přiložené tabulce a upravte počet jídel a množství podle specifických potřeb psa. Vždy mějte k dispozici misku s čistou vodou. Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření vždy uzavřete víčko nebo kryt.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.