Přírodní složení >>BEZ umělých vitaminů Masitý hovězí hrtan / Dršťky (bachor, kapota, kniha) / Svalovina. Analytické složky: hrubý protein (dusíkaté látky) 16,4 % / hrubý popel 1,1 % / vlhkost 73,7 % / hrubý tuk 8,8 % / hrubá vláknina 0,5 %. Legislativní zařazení: krmný materiál pro psy. Plechovka hovězího a dršťkového masa obsahuje výhradně přírodní suroviny nejvyšší kvality. Neobsahuje žádné syntetické látky, žádné umělé vitamíny, syntetické minerály, levné výplně, chemické konzervanty ani jiná éčka. Tyto zatěžující látky se u běžných plechovek označují jako „vitaminy a stopové prvky (na kg)“ nebo „přídatné látky“. Denní dávka Základní denní dávka činí 2,5 až 3 % ideální hmotnosti psa. Níže je uveden příklad průměrné denní dávky masa pro středně nebo běžně aktivní zvíře. Pes Denní dávka Do 3 kg 100 g (300 g nám vydrží 3 dny) 5 kg 150 g (300 g nám vydrží 2 dny) 10 kg 300 g (300 g nám vydrží 1 den) Varování Zelená dršťka je nevymývatelný žaludek, takže stále obsahuje zbytek zeleniny a v případě syrového masa i dobré bakterie, což je důvod, proč maso s jeho obsahem má výraznou vůni a mohou se lišit nejen vůně, ale i barva (je to také čistě přírodní produkt). Jejich nepříjemný zápach tedy neznamená, že maso je shnilé; je to přirozená vlastnost zelených dršťek. Skladování a podávání konzerv - Neotevřené konzervy lze skladovat při běžné pokojové teplotě do 25 °C. · Pro prodloužení exspirace lze konzervy skladovat v chladírnách. · Maso podáváme při pokojové teplotě (včas vyjmeme z chladničky). –Otevřenou konzervu dáme do chladničky (max. 3 dny). − Datum spotřeby a výrobní šarže jsou napsány na víku plechovky. − Plechovka byla vyrobena dva roky před datem spotřeby.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.