Plechovka masa s krocanem. Domácí značka Grand má základ výhradně v čerstvém mase. Nepoužívají se chemické přísady, konzervační látky ani jiné umělé přísady. Do konzerv se přidává rýžová mouka v maximální míře 0–2 % k zahuštění masové složky, nikoli k nastavení masové složky. Takže Grandovy plechovky jsou opravdu masité. Co jsou vedlejší produkty porážky? Vedlejšími produkty porážky jsou zbytky masa a jiné tkáně, které nejsou zpracované na počátku. Například odřezky masa, vnitřnosti, krev, kůže, tuk nebo droby. Někdy tam můžou být kosti. Vedlejšími produkty porážky nejsou jen rozemleté peří a štětiny. Složení :40% krůtí maso. 40% drůbežího masa. 18% vedlejší produkt porážky. 2% rýžová mouka.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.