Složení: vepřové kůže Pro koho se hodí: Vepřová kůže je vhodnější pro zkušené barmany. Je vhodný zejména pro psy, které je třeba doplnit - psy ve vyšší zátěži nebo venkovní psy v zimním období. Zdravé psy můžeme podávat několikrát týdně, ale v menším množství. Pro koho je buď nevhodný, nebo méně vhodný: U psů se špatnou funkcí jater nebo slinivky břišní se vepřová kůže nedoporučuje. U psů s onemocněním ledvin můžeme občas dát kus vepřové kůže jako pamlsek a doplnit energii. Popis: Balení obsahuje vepřovou kůži. Vepřové maso má v naší zemi obecně velkou tradici především díky dobré dostupnosti tohoto masa, ale také proto, že je jemné, jemné a chutné. Vepřové maso je tučnější než hovězí, a proto má vyšší energetickou hodnotu - to je způsobeno tím, že mezi svalovými vlákny je více tuku. Kůže obsahuje více tuku než maso. Z vitamínů můžeme jmenovat vitamíny skupiny B, z minerálů pak hořčík, fosfor, draslík a sodík ve vepřových kůžích. Ve srovnání s jinými druhy masa obsahuje vepřové maso méně vitamínů a minerálů. Bílkoviny vepřového masa jsou méně stravitelné než například u drůbeže nebo ryb. Velkým plusem vepřového masa je naopak vyšší obsah tuku, který dodává tělu potřebnou energii a zvyšuje vstřebávání vitaminu A. Veškeré vepřové maso v našich výrobcích pochází z České republiky. Nebezpečného viru Aujeszke se tedy nikdo obávat nemusí - více o nemoci si můžete přečíst v našem článku. Žvýkání kůže pomáhá udržovat zdravé zuby a posiluje žvýkací svaly. Aby bylo vyváženo krmení syrovou stravou, je třeba do stravy zařadit také kosti a vnitřnosti. Tento balíček neobsahuje svaly ani kosti, proto je třeba při sestavování jídelníčku vzít v úvahu, že vepřová kůže slouží jako pamlsek nebo se do krmiva přidává trochu energie. Analytické hodnoty: vlhkost 58,4%, bílkoviny 21%, sacharidy 0,1%, tuky 19,6%, vláknina 0%, popel 0,9% Balení: WEETS je syrové maso určené ke krmení psů a jiných domácích zvířat. Maso se pomele a zabalí do plochého PE/PP. Výhodou tohoto balení je dobrá doba použitelnosti. Všechny použité suroviny odpovídají kvalitě potravin. MVDr. Markéta Rázgová© 2016
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.