Arion Bravo Croc 24/10 je kompletní a vyvážené krmivo na bázi kuřecího masa a rýže pro psy s normální úrovní fyzické aktivity. Výhody přípravku Arion Bravo Croc 24/10 jsou: Složení pečlivě vybraných přísad a dokonale vyvážených, nezbytných, nenasycených mastných kyselin poskytuje vynikající chuť a vynikající stravitelnost potravin. Cheláty: přírodní molekuly používané v potravinách k jejich obohacení stopovými minerály. Měď, železo nebo zinek ve formě chelátů jsou mnohem lépe absorbovány tělem než prvky ve volné formě. Účinkem je zlepšení přenosu kyslíku v krevním systému a tím zvýšení vitality, posílení imunitního systému a zlepšení stavu psa. Jinými slovy, cheláty umožňují lepší využití minerálů obsažených v krmivu ve srovnání s prvky ve volné (nežíhané) formě. Extrakt z Jukki: snižuje nepříjemný zápach psího trusu. Tato přírodní složka rostlinného původu má vlastnosti, které snižují hladinu amoniaku a účinky rozkladu bílkovin obsahujících sloučeniny dusíku, které způsobují nepříjemný zápach. Jehněčí, kuřecí a rýže jsou primárním zdrojem bílkovin ve všech potravinách Arion. Jehněčí s rýží se doporučuje zejména pro psy s citlivým trávicím systémem a pro ty, kteří mají problémy s kůží a srstí, kuře s rýží usnadňuje trávení a pomáhá snižovat výkaly. Kromě toho, psi mají opravdu rádi jedinečnou chuť kuřete. Nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6 v optimálním poměru pomáhají psovi udržovat zdravou kůži a srst. Bez umělých barev a vůní: Pečlivě vybrané přírodní přísady, které neobsahují umělé barvy a vůně, skrývají tajemství lahodné chuti všech arionských jídel. Složení: obiloviny (rýže min. 10 %), masa a drobů (kuřecí maso min. 20 %), produkty rostlinného původu, živočišné a rostlinné tuky, minerální přípravky, vitamíny, F.O.S., Yucca, bez umělých barviv, konzervované. Analýza: 24 % bílkovin, 10 % tuků, 7,5 % popela, 3,5 % vlákniny, 9 % vlhkosti, vitamin D3 1500 IE/kg, vitamin E 150 IE/kg, měď 5 mg/kg, jod 2,5 mg , železo 70 mg/kg, vitamin A 15 000 IE/kg ME 3299,2 kcal/kg.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.